Veľkoobchod055 6118 110

Servis a reklamácie055 6118 133

Recenzie

Xtreme 2 do sucha i do vody

13.07.2018
Začiatok astronomického leta klopal na dvere rovnako ako uzávierka letného čísla, keď sa mi do redakcie dostala novinka, ktorú by som za štandardných okolností dva dni pred „deadlinom“ odmietol. Nie však JBL Xtreme druhej generácie. Okrem toho, že sa pred letom do čísla hodí, očakával som jeho príchod už minulý rok, keď sa objavil „iba“ prerastený Boombox s veľkým zvukom, celodennou výdržou, slušnou odolnosťou, no privysokou cenou.
viac informácií...

Najodolnejšie športové slúchadlá

11.07.2018
Športových lifestylových modelov mi prešlo za posledné roky rukami i ušami viacero. Na niektoré si už hádam ani nespomeniem, ale niektoré sa vryjú do pamäti predsa len o niečo viac. Jedným z nich je aj JBL Endurance Sprint, ktorý ma zaujal vďaka originálnemu dizajnu a vysokej miere odolnosti, aká sa vo svete športových slúchadiel bežne nevidí.
viac informácií...

S dôrazom na basy

09.07.2018
So skalnou pravidelnosťou sa ku mne každý štvrťrok dostanú viaceré bluetooth modely slúchadiel zvučných značiek. Zvuky slúchadiel JBL mám už napočúvané pomerne dôverne, no vždy si z obľubou a rád vypočujem novinky od značky, ktorá svojím širokým portfóliom produktov každoročne určuje zvukové i dizajnové trendy vo viacerých cenových kategóriách.
viac informácií...

Ako si kaviareň ozvučila priestory s JBL Charge 3

05.07.2018
Určite to poznáte aj z domácnosti. Chcete si ozvučiť celú domácnosť vo všetkých miestnostiach, ale nechce sa vám vôbec naťahovať káble, prípadne ich nemáte kam poschovávať. A to nehovoríme o tom, ak chcete mať aj hudbu na terase či balkóne. Tu potom pripadá iba do úvahy bezdrôtové riešenie.
viac informácií...

JBL TUNE600BTNC – slúchadlá s potlačením hluku pre aktívnych ľudí

03.07.2018
Ďalšou z nedávno uvedených noviniek značky JBL na našom trhu sú slúchadlá na uši, tzv. on-ear, s označením JBL TUNE600BTNC. Už názov mnohé o nich napovedá, avšak aké sú pri reálnom, plnohodnotnom používaní?
viac informácií...

#POZDRAVZPRAZDNIN - Soutěž o JBL Xtreme 2

01.07.2018
Počas letných prázdnin sa všetci rozutekáme do rôznych kútov sveta a budeme fotiť o 106. Bude to selfíčko, krajina či momentka? To je úplne jedno, stačí ak na tej fotke bude vaše JBL-ko a skončí to na Instagrame s hashtagom #pozdravprazdnin a budete v hre o JBL Xtreme 2 a ďalšie ceny.
viac informácií...

JBL Tuner vo fotografiách

29.06.2018
Začiatkom mesiaca sme písali o tomto novom repráčiku s rádiom z dielne JBL. Mali sme možnosť zatiaľ jednú vzorku ošahať a prinášame vám niečo málo fotografií tohto reproduktoru. A aby ste si ho vedeli aj predstaviť, máme aj priame porovnanie s JBL Flip 4.  Reproduktor si už môžete u nás objednať, čochvíľa by mal byť aj skladom.
viac informácií...

JBL TUNE205BT – slúchadlá na každú príležitosť

27.06.2018
Pod značkou JBL sa na náš trh v poslednom čase dostalo opäť niekoľko nových produktov. Jedným z nich sú aj Bluetooth slúchadlá JBL TUNE205BT.
viac informácií...

#POZDRAVZPRAZDNIN – Súťaž o bezdrôtové reproduktory JBL

26.06.2018
Na našom Instagrame @jbl_cz_sk, budeme súťažiť o JBL novinky pre rok 2018. Hlavnou cenou bude tá najviac horúca novinka, JBL Xtreme 2, druhá generácia jedného z najväčších prenosných reproduktorov od JBL. Pre milovníkov niečoho kompaktnejšieho, sme do súťaže vybrali 4 kúsky ďalšej novinky JBL Clip 3.
viac informácií...

JBL Xtreme 2 – bezdrôtový reproduktor s 10 000 mAh batériou

25.06.2018
Spoločnosť JBL si pre nás toto leto opäť pripravila nový bezdrôtový outdoor reproduktor. Napriek vyššej cene sa môžete u nového JBL Xtreme 2 tešiť na poriadnu výdrž batérie.
viac informácií...

JBL REFLECT MINI2 BT

21.06.2018
Nová verzia športových bezdrôtových slúchadiel nadväzuje na predchodcu z roku 2015, oproti ktorému prináša viaceré zlepšenia. In ear slúchadlá pasujú na každý tvar a veľkosť ucha vďaka ergonomicky tvarovaným silikónovým nadstavcom, ktoré sú k dispozícii v troch veľkostiach. Slúchadlá sú dostupné aj v rôznych farebných kombináciách, a ako naznačuje názov, majú tenký reflexný káblik, ktorý vás počas nočného tréningu urobí viac viditeľným.
viac informácií...

Kvalitný soundbar so subwooferom

19.06.2018
Moderné veľkoplošné, no veľmi tenké televízory napriek snahám ich konštruktérov spravidla nevynikajú kvalitou zvuku. Vysoké tóny ani stereofónny priestorový efekt nie sú žiadny problém, no pri reprodukcii basov fyzikálne limity, čo sa týka objemu ozvučnice, jednoducho nepustia. Ideálne riešenie nielen z hľadiska akustiky, ale aj bytovej architektúry je soundbar, ktorý sa v prípade dôrazu na reprodukciu najnižších frekvencií dá doplniť subwooferom. Predstavím dva produkty od JBL, samostatný soundbar JBL Bar Studio a zostavu JBL BAR 2.1, ktorú tvorí soundbar so subwooferom. Len pre zaujímavosť, značka JBL je odvodená od mena zakladateľa Jamesa Bullougha Lansinga, začiatkom 70. rokov prešla do portfólia spoločnosti Harman. No a vlani Samsung kúpil Harman.
viac informácií...

#pozdravzprazdnin – Veľká letná súťaž s JBL na Instagrame

18.06.2018
Na Instagrame pripravujeme veľkú letnú súťaž pre všetkých fanúšikov značky JBL. Nažhavte svoje smartfóny, kompakty, ultrazoomy či zrkadlovky, pretože od vás budeme chcieť originálne fotečky. Určite sa pýtate, čo budete môcť vyhrať? A ako sa budete môcť zapojiť?
viac informácií...

JBL Xtreme 2 detailne

15.06.2018
Veľmi populárny reproduktor JBL Xtreme sa dočkal vylepšenia a prichádza vo verzii 2. Všetci ste určite už nedočkavo očakávali tento reproduktor. Poďme sa pozrieť teda, aké vylepšenia sú oproti prvej verzii.
viac informácií...

Šikovný repráčik do každej nepohody

13.06.2018
JBL Clip už ubehol dlhú cestu od prvej generácie. Tá bola predstavená a uvedená pred vyše 4 rokmi. Už vtedy budil pozornosť. Medzitým sa vylepšili technológie a zmenil sa čiastočne dizajn, ale pôvodný účel bol zachovaný. Poďte sa s nami pozrieť, čo prináša JBL Clip 3.
viac informácií...

NEJVÍC SEXY REPRÁK NA SVĚTĚ? JBL Pulse 3, Bluetooth reproduktor s LED technologií!

11.06.2018
Máme tu ďalšiu videorecenziu od nášho partnera. Jedná sa o trochu zabudnutý, ale naozaj najkrajší reproduktor na trhu čo nájdete. JBL Pulse 3 je naozaj efektným reproduktorom ktorý využijete na párty, ale nestratí sa ani v iných situáciach. Nám poslúžil aj ako slabšia lampa....
viac informácií...

Predstavujeme JBL GO 2, ideálny reproduktor na leto

07.06.2018
Azda každý z nás hľadá malý reproduktor vhodný na cesty, ktorý je malý a prenosný. Zaujímavou voľbou môže byť GO 2 od JBL, ktorý bol nedávno predstavený a je v predaji.
viac informácií...

Psssst, nikomu to nepovedzte. JBL má nový reproduktor.

05.06.2018
Jeden reproduktor držala firma JBL v tichosti, aj keď už bol predstavený začiatkom tohto roka na výstave CES v Las Vegas. My sme mali k dispozícii iba malú fotku o ktorej dôveryhodnosti sme pochybovali a nikde sme nemohli nájsť ani parametre a funkcionalitu tohto reproduktora. Tak poďte sa s nami pozrieť, čo to vlastne je za novinku.
viac informácií...

Recenze JBL Tune 205BT – bezdrátová náhrada za EarPods

01.06.2018
Přestaly vás klasické Apple EarPods bavit a hledáte nějakou levnou, ale bezdrátovou alternativu? Společnost JBL nedávno představila nový základní model bezdrátových sluchátek, jež nese označení JBL Tune 205BT. Jedná se o poměrně levná sluchátka, která se soustředí především na bezdrátový poslech hudby, bez dalších doplňujících funkcí tak, aby byla cenově kompetitivní. Pojďme se podívat na to, jak tento bezdrátový základ od JBL funguje v praxi.
viac informácií...

Prečo digitálne teplomery merajú "nepresne"? Vieme ich používať správne?

30.05.2018
Po zákaze predaja ortuťových zdravotníckych pomôcok ako tlakomery či teplomery má bežná domácnosť doma aj dva-tri digitálne teplomery s pocitom, že všetky sú "na figu" a niekdajšie ortuťové teplomery boli omnoho presnejšie. Je to naozaj tak?
viac informácií...

Videorecenzia: JBL GO vs GO2

28.05.2018
Je to pár týždňov, čo vtrhol nový reproduktor JBL GO2 na trh a už je jedničkou na trhu vo svojej kategórii (Reprosústavy a reproduktory) podľa Heuréka, čo nás nesmierne teší. Veľa z vás porovnáva tento model s predchádzajúcou generáciou a teraz si toto porovnanie môžete pozrieť vo videorecenzii.
viac informácií...

Nástupca legendy

24.05.2018
Ešte v roku 2015 predstavila firma JBL na podujatí CES malý prenosný reproduktor Go, ktorý sa okamžite stal veľmi obľúbeným medzi mladými a je ním dodnes. No nastal čas na inováciu, a tak dostáva svojho nástupcu Go2.
viac informácií...

Cenovo dostupné slúchadlá pre cestovateľov

22.05.2018
Počúvanie hudby, prípadne sledovanie videa na smartfónoch patrí k neodmysliteľným atribútom cestovania. Rovnako ako hluk, ktorý produkujú všetky dopravné prostriedky. Riešením sú slúchadlá s tlmením hluku Active Noise Cancelling (ANC). Pomerne dobré výsledky sa dajú dosiahnuť aj s pasívnym tlmením, ale vtedy sa utlmia všetky zvuky okolia vrátane dôležitých hlásení či zvukov ulice, ktoré vás varujú pred nebezpečenstvom prichádzajúcim zo smerov mimo vášho zorného poľa.
viac informácií...

Recenze JBL Playlist – je libo Chromecast?

18.05.2018
V dnešní recenzi se podíváme na klasický policový reproduktor s Bluetooth konektivitou JBL Playlist, který se snaží zaujmout jak zajímavou cenou, tak i neobvyklou výbavou. Obsahuje totiž vestavěný hardware a software pro službu Chromecast, která se může v praxi projevit jako velmi šikovná věc. Kromě toho také velice slušně hraje a vypadá. Pojďme se podívat na to, co jsem si za necelé tři týdny poslechu odnesl za postřehy.
viac informácií...

Ako fungujú slúchadlá s aktívnym tlmením hluku

16.05.2018
Princíp fungovania slúchdiel s tlmením hluku Active Noise Cancelling (ANC) ukážem na slúchadlách JBL Tune 600BT. Aktívne tlmenie funguje tak, že vo vnútri každej mušle je mikrofón, ktorý sníma zvuk v tesnej blízkosti ucha. Signálový procesor z tohoto zvuku separuje hluk okolia a primieša ho znovu do reprodukovaného signálu avšak v opačnej fáze. Tento postup účinne eliminuje okolitý hluk. Potlačenie hluku je selektívne, účinne potláča hluk motorov lietadla, či autobusu, prípadne hluk klimatizácie vo vlaku, avšak prípadné hlásenia palubného rozhlasu počujete hlasno a zreteľne. Dobre počujete aj zvuky ulice, pretože sa z nich odfiltrujú len hlboké a monotónne hluky.
viac informácií...

Slúchadlá s potlačením okolitého hluku JBL E65BTNC – recenzia

14.05.2018
Často sedíte v dopravných prostriedkoch a chcete si spríjemniť cestovanie hudbou? Ja áno a aktívne potlačenie okolitého hluku považujem za najužitočnejšiu funkciu, ktorá sa dá zabudovať do slúchadiel.
viac informácií...

Osobná klimatizácia na leto

11.05.2018
Teplé dni sa už nezadržiteľne blížia a je len otázkou času kedy v kanceláriach vzniknú hádky o tom ako má byť nastavená klimatizácia. Nie vždy vyhoviete každému, ale nedávno sme dostali do rúk zaujímavu novinku, ktorá je definovaná ako osobná klimatizácia.
viac informácií...

JBL Reflect Response jsou skvěle ovladatelná bezdrátová sluchátka na sport

09.05.2018
Chcete perfektně vyladěná bezdrátová sluchátka určená ke sportování? JBL Reflect Response taková jsou a jejich ovládání je prostě skvělé.
viac informácií...

Recenze JBL Tune 600BT NC – stvořeno pro masy

04.05.2018
Hledáte nová sluchátka a mezi vaše nejdůležitější požadavky patří příznivá cena, dobrá kvalita zvukové produkce, bezdrátový poslech a v ideálním případě také aktivní potlačení okolního zvuku? Přesně těmito parametry disponují sluchátka JBL Tune 600BT NC, na které se podíváme v dnešní recenzi. Jak se ukázalo, použitelná sluchátka nemusí stát pět a více tisíc korun.
viac informácií...

JBL Everest 710 hrají perfektně, bezdrátově a nabijete je během chvilky

02.05.2018
Mohutná bezdrátová sluchátka JBL Everest 710 lehce složíte na cesty, nabijete během dvou hodin a vydrží hrát celý den. Unikátní funkce ShareMe pak umožní poslech i kamarádům.
viac informácií...

Orchestr s sebou

27.04.2018
Vyzkoušeli jsme dražší bezdrátové reproduktury. Některé se hodí spíše na doma, jiným se líbí venku a snesou i ranní rosu, pokud se grilovačka protáhne. Musíte si však rozmyslet, co od reproduktoru chcete. Můžete totiž koupit křiklouna s barevnými efekty, nebo krásně znějící designový kus do obýváku.
viac informácií...

Potenciál parních čističů je v domácnosti obrovský. Co všechno dokážou? (díl 1)

25.04.2018
O parních čističích jsme si toho řekli již mnoho. Takže jen ve zkratce doplníme, že jde o ekologické a šetrné pomocníky, jejichž síla spočívá v tlaku a horké páře, jež bezpečně rozruší všechnu špínu, zbaví domácnost roztočů a jejich výměšků, prachových částic a virů. Protože je použití parního čističe v domácnosti opravdu široké, možná vám přijde vhod následující přehled toho, co všechno vám pomůže dobře vybraný parní pomocník vyčistit.
viac informácií...

JBL GO2 je na ceste na Slovensko

23.04.2018
Ak sledujete naše kanály na sociálnych sieťach, určite ste postrehli, že od výrobcu nám došli prvé kusy očakávaného reproduktora JBL GO2. Tieto kusy nám došli v predstihu, aby sme mohli pripraviť články, fotografie a otestovať poriadne samotný produkt. Plne naložený kamión s týmito reproduktormi je už na ceste a vy už dnes si môžete zarezervovať svoj kúsok.
viac informácií...

Dizajnovky do kuchyne

19.04.2018
Kuchynská váha je kúskom ktorý proste v kuchyni musíte mať v akejkoľvek podobe. To sa nedá poprieť. Bez toho sa žiadne varenie či pečenie nezaobíde. Niektoré sú neforemné, škaredé či ťažkopádne. No na druhej strane sú tie, ktoré nebudete chcieť schovať. Presne takéto dve sme dostali na otestovanie.
viac informácií...

Pozrite sa na ťažko dostupné miesta alebo za roh

17.04.2018
Nedávno sme písali o šikovnom a veľmi lacnom mikroskope od firmy MediaTech. Táto hračka už je permanentne u nás na stole a je to nikdy nekončiaca zábava. Teraz k tomu sme dostali ešte podobnú "hračku" vo forme endoskopu. Nebojte, nebudeme opisovať a testovať rôzne telesné otvory, aj keď názov tomu veľmi nepomáha :)
viac informácií...

Recenzia JBL Soundgear BTA

13.04.2018
JBL Soundgear BTA je Bluetooth reproduktor z budúcnosti, ktorý sa stane vaším osobným priateľom. Síce mohol byť ľahší, no typický zvuk JBL si s ním precítite, ako nikdy predtým.
viac informácií...

S hudbou okolo krku

11.04.2018
Hodiť sa niekomu okolo krku, mať niekoho na krku, strčiť hlavu do chomúta či trpieť pod jarmom. Takéto asociácie mi napadli, keď som dostal na testovanie toto čudo. Osobný reproduktor na krk tu ešte nebol. Americká spoločnosť JBL ho verejnosti predstavila na CES v Las Vegas a následne aj na IFA v Berlíne. A čudo je na svete.
viac informácií...

Kardio pod kontrolou

09.04.2018
Odolné slúchadlá z portfólia JBL sme už u nás v redakcii testovali. Začiatkom roka si ku mne našla cestu ďalšia verzia športových slúchadiel s reflexným bezpečnostným pásikom, navyše vybavená golierovou konštrukciou, bezdrôtovou komunikáciou BT a systémom merania pulzovej frekvencie.
viac informácií...

Pohodové zátky

05.04.2018
Modelový rad JBL Everest je v rámci hudobnej hierarchie značky postavená o niečo vyššie ako ostatné modely. Od toho sa odvíja aj ich kvalita, funkčnosť, zvukové podanie a, samozrejme, aj cena. Everest 110 je ďalším počinom konštruktérov doplniť prémiovú triedu značky o in-ear model s pekným dizajnom a kvalitným hudobným prednesom.
viac informácií...

Kvalitné dizajnovky na cesty

03.04.2018
Mám rád vôňu prvýkrát vybalených slúchadiel. Je to niečo podobné, ako keď sa vozíte v úplne novom aute. Je to niečo, čo si musíte prežiť, až potom tomu skutočne porozumiete.
viac informácií...

Mikroskopický svet na dosah pre každého

28.03.2018
Niekedy sa nemusíte ani pohnúť z pohodlia domova a môžete objavovať svet dosiaľ vami neobjavený. Dostali sme na otestovanie amatérsky mikroskop, ktorý vás stojí ako bežná akciová letenka, len zážitkov budete mať podstatne viac.
viac informácií...

Recenze JBL Bar 3.1 – Multifunkční audiosystém

26.03.2018
V dnešním testu opustíme vody osobních přenosných reproduktorů a zavítáme do kategorie, která stojí o něco výše a to jak po tematické, tak po finanční stránce. Do rukou se mi dostal nový soundbar JBL Bar 3.1 a jak již název napovídá, jedná se o druhý nejvyšší model domácího kina, které JBL v tomto segmentu nabízí. Pojďme se podívat, jak si tato sestava vede v praxi.
viac informácií...

Recenzia reproduktoru JBL Xtreme

22.03.2018
Väčší brat vzbudzuje rešpekt najmä vďaka svojej hmotnosti, ktorá je pri prvom “poťažkaní” trochu vyššia, než by sa mohlo zdať vzhľadom na jeho veľkosť. Zaujímavý textilný poťah s výraznou štruktúrou chráni reproduktor pred striekajúcou vodou. Môžete si ho teda vziať k bazénu, do kúpeľne a nezastaví ho ani letný dážď. Ak ho zašpiníte od blata či piesku na pláži, môžete ho osprchovať. Treba však vždy zavrieť zips na zadnej strane, pod ktorým sú všetky konektormi. Reproduktor je zakázané ponárať do vody alebo inak vystaviť väčšiemu vodnému tlaku.
viac informácií...

Recenzia JBL GO

20.03.2018
Vreckový reproduktor JBL GO patrí podľa našich zistení medzi bestsellery. Boli sme preto zvedaví, čo stojí za jeho popularitou.
viac informácií...

Harman Kardon Onyx Studio 3 – Párty na terase či pri bazéne sa môže začať!

16.03.2018
Sme radi, keď sa drahá a nedostupná high-end elektronika postupom času stáva čoraz dostupnejšou. V opačnom prípade by technologické preteky nedávali zmysel. Načo vyvíjať stále nové a nové high-end produkty s dobrým zvukom, keď si ich nakoniec kúpi iba hŕstka vyvolených?
viac informácií...

Oživte letnú párty, kempovanie alebo grilovanie odolným reproduktorom JBL Charge 3

14.03.2018
Telo je pokryté odolnou tkaninou. Dizajnové riešenie ovládacích tlačidiel na vrchnej strane reproduktora je veľmi sympatické, nakoľko nie sú všetky v rámci jedného zaobleného obdĺžnika. Piktogramy sú v 3D a z gumy, okrem tlačidla on/off a tlačidla JBL Connect+. Rovnako poteší pogumovaný stojanček, vďaka ktorému reproduktor stojí aj na nie úplne rovných povrchoch. V rámci stojana sú kontrolky indikujúce stav batérie. Svietia len určitú dobu pri zapnutí reproduktora, čo nám zo začiatku trochu prekážalo, no neskôr sme si zvykli a v konečnom dôsledku toto riešenie hodnotíme pozitívne. Pogumovanie stojančeka prechádza do zadnej strany Charge 3, kde nájdete ukryté USB, micro USB a 3,5 mm jack.
viac informácií...

JBL BAR 3.1

12.03.2018
Ďalší test soundbaru uverejneného v časopise Stereo & Video (03/2018) zastúpeného modelom JBL Bar 3.1 v kategórii nad 9.000 Kč. Síce ten nie je víťazom kategórie, ale umiestnil sa tesne za víťazom. Prečítajte si recenziu, čo si o tomto kúsku myslí redakcia časopisu, ktorá je aj v porote EISA.
viac informácií...

JBL BAR 2.1

08.03.2018
V najnovšom čísle Stereo & Video (03/2018) sa pozreli bližšie na soundbary do 9.000 Kč a nad 9.000 Kč. Do testu sme dodali dvoch zástupcov od JBL. V prvej kategórii s prehľadom zvíťazil soundbar JBL Bar 2.1 a vy si môžete prečítať recenziu a hodnotenie z tohto časopisu.
viac informácií...

Alergici, pozor! Máme pro vás ekologický tip, jak nedat alergenům v domácnosti šanci

05.03.2018
Zhruba 50 % evropské populace trpí nějakou formou alergie. Nejčastější je alergie na roztoče, která z uvedeného celku zabírá rovných 40 %. Poměrně častá je i potravinová alergie, kterou trpí zhruba 12 % evropské populace. Asi 30 % alergiků trápí alergie na zvířata, přičemž kočky v tomto případě jasně vedou. Podle dostupných průzkumů a statistik se cítí téměř 70 % alergiků díky svému onemocnění méněcenně a frustrovaně.
viac informácií...

Boříme mýty o parním čištění: Opravdu je samotná pára slabá a nelze ji použít k úklidu podlah?

02.03.2018
Chemie v domácnosti – věčné téma, o němž se vedou sáhodlouhé diskuze. Asi největším „záškodníkem“ je silný oxidant chlornan sodný – součást mnoha dostupných čističů a úklidových prostředků. Ten může v některých případech podráždit oči, poleptat kůži anebo způsobit silné popáleniny.
viac informácií...

Techhouse predstavenie JBL BOOMBOX

28.02.2018
Partneri Techhouse zobrali JBL Boombox k obľúbenému jazeru v petržalke, aby ho náležite otestovali. Po našich článkoch s vodeodolnosťou, určite tušíte, že aj tentoraz reproduktor to prežil bez ujmy.
viac informácií...

JBL Flip 4 - prenosný reproduktor minulého roka

26.02.2018
Je to len pár dní, čo skončilo hlasovanie v ankete Mobil roka 2017. Najväčším prekvapením v nej boli určite výsledky kategórie Bluetooth reproduktor roka 2017. V tej totiž 53 % zo všetkých účastníkov dalo hlas JBL Flip 4.
viac informácií...

Ani reproduktor, ani slúchadla: To je JBL Soundgear

23.02.2018
V spoločnosti JBL skúšajú radi vždy niečo nové a netradičné. Niečo sa uchytí, niečo prekvapí a niečo sa nedostane nakoniec ani do finálnej výroby. My sme dostali do rúk akýsi hybrid niečoho, čo sa dá definovať ako osobný reproduktor s komfortom slúchadiel.
viac informácií...

Rozbaľovanie JBL Flip 3

21.02.2018
Na YouTube sme narazili na zaujímavo podané rozbalovanie reproduktora JBL Flip 3. Ten je svojou cenou a tým čo ponúka druhým najpredávanejším reproduktorom po JBL GO. Pozrite si čo dokáže tento reproduktor, keď sa rozhodujete pre kúpu.
viac informácií...

Archív