Veľkoobchod055 6118 110

Servis a reklamácie055 6118 133

Recenzie

JBL GO2 je na ceste na Slovensko

23.04.2018
Ak sledujete naše kanály na sociálnych sieťach, určite ste postrehli, že od výrobcu nám došli prvé kusy očakávaného reproduktora JBL GO2. Tieto kusy nám došli v predstihu, aby sme mohli pripraviť články, fotografie a otestovať poriadne samotný produkt. Plne naložený kamión s týmito reproduktormi je už na ceste a vy už dnes si môžete zarezervovať svoj kúsok.
viac informácií...

Dizajnovky do kuchyne

19.04.2018
Kuchynská váha je kúskom ktorý proste v kuchyni musíte mať v akejkoľvek podobe. To sa nedá poprieť. Bez toho sa žiadne varenie či pečenie nezaobíde. Niektoré sú neforemné, škaredé či ťažkopádne. No na druhej strane sú tie, ktoré nebudete chcieť schovať. Presne takéto dve sme dostali na otestovanie.
viac informácií...

Pozrite sa na ťažko dostupné miesta alebo za roh

17.04.2018
Nedávno sme písali o šikovnom a veľmi lacnom mikroskope od firmy MediaTech. Táto hračka už je permanentne u nás na stole a je to nikdy nekončiaca zábava. Teraz k tomu sme dostali ešte podobnú "hračku" vo forme endoskopu. Nebojte, nebudeme opisovať a testovať rôzne telesné otvory, aj keď názov tomu veľmi nepomáha :)
viac informácií...

Recenzia JBL Soundgear BTA

13.04.2018
JBL Soundgear BTA je Bluetooth reproduktor z budúcnosti, ktorý sa stane vaším osobným priateľom. Síce mohol byť ľahší, no typický zvuk JBL si s ním precítite, ako nikdy predtým.
viac informácií...

S hudbou okolo krku

11.04.2018
Hodiť sa niekomu okolo krku, mať niekoho na krku, strčiť hlavu do chomúta či trpieť pod jarmom. Takéto asociácie mi napadli, keď som dostal na testovanie toto čudo. Osobný reproduktor na krk tu ešte nebol. Americká spoločnosť JBL ho verejnosti predstavila na CES v Las Vegas a následne aj na IFA v Berlíne. A čudo je na svete.
viac informácií...

Kardio pod kontrolou

09.04.2018
Odolné slúchadlá z portfólia JBL sme už u nás v redakcii testovali. Začiatkom roka si ku mne našla cestu ďalšia verzia športových slúchadiel s reflexným bezpečnostným pásikom, navyše vybavená golierovou konštrukciou, bezdrôtovou komunikáciou BT a systémom merania pulzovej frekvencie.
viac informácií...

Pohodové zátky

05.04.2018
Modelový rad JBL Everest je v rámci hudobnej hierarchie značky postavená o niečo vyššie ako ostatné modely. Od toho sa odvíja aj ich kvalita, funkčnosť, zvukové podanie a, samozrejme, aj cena. Everest 110 je ďalším počinom konštruktérov doplniť prémiovú triedu značky o in-ear model s pekným dizajnom a kvalitným hudobným prednesom.
viac informácií...

Kvalitné dizajnovky na cesty

03.04.2018
Mám rád vôňu prvýkrát vybalených slúchadiel. Je to niečo podobné, ako keď sa vozíte v úplne novom aute. Je to niečo, čo si musíte prežiť, až potom tomu skutočne porozumiete.
viac informácií...

Mikroskopický svet na dosah pre každého

28.03.2018
Niekedy sa nemusíte ani pohnúť z pohodlia domova a môžete objavovať svet dosiaľ vami neobjavený. Dostali sme na otestovanie amatérsky mikroskop, ktorý vás stojí ako bežná akciová letenka, len zážitkov budete mať podstatne viac.
viac informácií...

Recenze JBL Bar 3.1 – Multifunkční audiosystém

26.03.2018
V dnešním testu opustíme vody osobních přenosných reproduktorů a zavítáme do kategorie, která stojí o něco výše a to jak po tematické, tak po finanční stránce. Do rukou se mi dostal nový soundbar JBL Bar 3.1 a jak již název napovídá, jedná se o druhý nejvyšší model domácího kina, které JBL v tomto segmentu nabízí. Pojďme se podívat, jak si tato sestava vede v praxi.
viac informácií...

Recenzia reproduktoru JBL Xtreme

22.03.2018
Väčší brat vzbudzuje rešpekt najmä vďaka svojej hmotnosti, ktorá je pri prvom “poťažkaní” trochu vyššia, než by sa mohlo zdať vzhľadom na jeho veľkosť. Zaujímavý textilný poťah s výraznou štruktúrou chráni reproduktor pred striekajúcou vodou. Môžete si ho teda vziať k bazénu, do kúpeľne a nezastaví ho ani letný dážď. Ak ho zašpiníte od blata či piesku na pláži, môžete ho osprchovať. Treba však vždy zavrieť zips na zadnej strane, pod ktorým sú všetky konektormi. Reproduktor je zakázané ponárať do vody alebo inak vystaviť väčšiemu vodnému tlaku.
viac informácií...

Recenzia JBL GO

20.03.2018
Vreckový reproduktor JBL GO patrí podľa našich zistení medzi bestsellery. Boli sme preto zvedaví, čo stojí za jeho popularitou.
viac informácií...

Harman Kardon Onyx Studio 3 – Párty na terase či pri bazéne sa môže začať!

16.03.2018
Sme radi, keď sa drahá a nedostupná high-end elektronika postupom času stáva čoraz dostupnejšou. V opačnom prípade by technologické preteky nedávali zmysel. Načo vyvíjať stále nové a nové high-end produkty s dobrým zvukom, keď si ich nakoniec kúpi iba hŕstka vyvolených?
viac informácií...

Oživte letnú párty, kempovanie alebo grilovanie odolným reproduktorom JBL Charge 3

14.03.2018
Telo je pokryté odolnou tkaninou. Dizajnové riešenie ovládacích tlačidiel na vrchnej strane reproduktora je veľmi sympatické, nakoľko nie sú všetky v rámci jedného zaobleného obdĺžnika. Piktogramy sú v 3D a z gumy, okrem tlačidla on/off a tlačidla JBL Connect+. Rovnako poteší pogumovaný stojanček, vďaka ktorému reproduktor stojí aj na nie úplne rovných povrchoch. V rámci stojana sú kontrolky indikujúce stav batérie. Svietia len určitú dobu pri zapnutí reproduktora, čo nám zo začiatku trochu prekážalo, no neskôr sme si zvykli a v konečnom dôsledku toto riešenie hodnotíme pozitívne. Pogumovanie stojančeka prechádza do zadnej strany Charge 3, kde nájdete ukryté USB, micro USB a 3,5 mm jack.
viac informácií...

JBL BAR 3.1

12.03.2018
Ďalší test soundbaru uverejneného v časopise Stereo & Video (03/2018) zastúpeného modelom JBL Bar 3.1 v kategórii nad 9.000 Kč. Síce ten nie je víťazom kategórie, ale umiestnil sa tesne za víťazom. Prečítajte si recenziu, čo si o tomto kúsku myslí redakcia časopisu, ktorá je aj v porote EISA.
viac informácií...

JBL BAR 2.1

08.03.2018
V najnovšom čísle Stereo & Video (03/2018) sa pozreli bližšie na soundbary do 9.000 Kč a nad 9.000 Kč. Do testu sme dodali dvoch zástupcov od JBL. V prvej kategórii s prehľadom zvíťazil soundbar JBL Bar 2.1 a vy si môžete prečítať recenziu a hodnotenie z tohto časopisu.
viac informácií...

Alergici, pozor! Máme pro vás ekologický tip, jak nedat alergenům v domácnosti šanci

05.03.2018
Zhruba 50 % evropské populace trpí nějakou formou alergie. Nejčastější je alergie na roztoče, která z uvedeného celku zabírá rovných 40 %. Poměrně častá je i potravinová alergie, kterou trpí zhruba 12 % evropské populace. Asi 30 % alergiků trápí alergie na zvířata, přičemž kočky v tomto případě jasně vedou. Podle dostupných průzkumů a statistik se cítí téměř 70 % alergiků díky svému onemocnění méněcenně a frustrovaně.
viac informácií...

Boříme mýty o parním čištění: Opravdu je samotná pára slabá a nelze ji použít k úklidu podlah?

02.03.2018
Chemie v domácnosti – věčné téma, o němž se vedou sáhodlouhé diskuze. Asi největším „záškodníkem“ je silný oxidant chlornan sodný – součást mnoha dostupných čističů a úklidových prostředků. Ten může v některých případech podráždit oči, poleptat kůži anebo způsobit silné popáleniny.
viac informácií...

Techhouse predstavenie JBL BOOMBOX

28.02.2018
Partneri Techhouse zobrali JBL Boombox k obľúbenému jazeru v petržalke, aby ho náležite otestovali. Po našich článkoch s vodeodolnosťou, určite tušíte, že aj tentoraz reproduktor to prežil bez ujmy.
viac informácií...

JBL Flip 4 - prenosný reproduktor minulého roka

26.02.2018
Je to len pár dní, čo skončilo hlasovanie v ankete Mobil roka 2017. Najväčším prekvapením v nej boli určite výsledky kategórie Bluetooth reproduktor roka 2017. V tej totiž 53 % zo všetkých účastníkov dalo hlas JBL Flip 4.
viac informácií...

Ani reproduktor, ani slúchadla: To je JBL Soundgear

23.02.2018
V spoločnosti JBL skúšajú radi vždy niečo nové a netradičné. Niečo sa uchytí, niečo prekvapí a niečo sa nedostane nakoniec ani do finálnej výroby. My sme dostali do rúk akýsi hybrid niečoho, čo sa dá definovať ako osobný reproduktor s komfortom slúchadiel.
viac informácií...

Rozbaľovanie JBL Flip 3

21.02.2018
Na YouTube sme narazili na zaujímavo podané rozbalovanie reproduktora JBL Flip 3. Ten je svojou cenou a tým čo ponúka druhým najpredávanejším reproduktorom po JBL GO. Pozrite si čo dokáže tento reproduktor, keď sa rozhodujete pre kúpu.
viac informácií...

Revolučná novinka v prenosných reproduktoroch od JBL?

16.02.2018
Ale nie, jedná sa len o jeden z množstva fake produktov. Čím je značka populárnejšia vznikajú viac či menej podarené fake produkty. Niekedy sú ťažko rozpoznateľné, ale pre nás je to jednoduché. Pre vás ako zákaznikov je to trochu ťažšie, lebo vyzerá to dobre, cena je dobrá, dizajn sa tomu podobá ale v konečnom dôsledku sa vôbec nejedná o originál.
viac informácií...

Soundbar ako univerzálny reproduktor

15.02.2018
Soundbary sú tu s nami už nejakú dobu, ale vždy podávali iba rozpoluplný výsledok a k dokonalosti im vždy niečo chýbalo. Ale čo sme naposledy testovali takýto typ reproduktoru, tak vidieť že výrobcovia vypočuli priania zákazníkov. Dovolíme si tvrdiť, že soundbary majú svoje miesto na trhu, ale stále chýba zanedbateľný kúsok k dokonalosti. Ako sú na tom najnovšie soundbary od firmy JBL?
viac informácií...

Ktorý prenosný reproduktor od JBL?

14.02.2018
JBL má v ponuke už nepreberné množstvo reproduktorov a občas je to ťažký výber do ktorého investovať. JBL GO, Clip 2, Flip 4 alebo Charge 3? To je večná dilema. Tentoraz sa vám pokusia zodpovedať na vašu otázku z YouTube kanálu WhiteRabbit Tech.
viac informácií...

Nielen špičkový zvuk ale aj svetelné efekty: JBL Pulse 3

13.02.2018
Nový Pulse sa nadmieru vydaril. LED osvetlenie, ktoré má tento valcovitý reproduktor, je skutočne nádherné. Čisté LED svetlo s miliónmi farieb vás uchváti. A to nie sme priamo fanúšikmi takýchto hračiek v reproduktoroch.
viac informácií...

JBL Boombox - diskotéka vždy poruke

12.02.2018
Recenzia šialeného Bluetooth reproduktora, ktorého maximálna hlasitosť prekonáva všetko, čo som doteraz v tejto kategórii počul.
viac informácií...

Multimediálna jednotka Kenwood DNX7170DABS s pripojenou kamerou

09.02.2018
Kenwood jednotky sú plné užitočných funkcií a sú ideálnou voľbou, ak hľadáte mobilné pripojenie s množstvom AV funkcií. Jednou z nich je zariadenie DNX7170DABS obsahujúce funkciu Android Auto a Apple Car Play spolu s možnosťou voliteľnej externej kamery s predným a zadným pohľadom (Dashcam Link). To znamená, že môžete jednoducho nainštalovať Kenwood DRV-N520 ako plne integrované riešenie.
viac informácií...

Recenzia: AKG N60NC Wireless – stredne veľké slúchadlá s prítlakom

08.02.2018
AKG N60NC Wireless sú stredne veľké slúchadlá s prítlakom na uši a musíme uznať, nosia sa veľmi pohodlne. Je to pýcha výrobcu, čo nielen vidieť, ale je aj počuť. Slúchadlá využívajú systém 3D-Axis. Môžete ich zložiť nielen v spojovacom oblúku, ale aj pretočiť mušle o 90°. Na prenášanie je v balení ochranné vrecúško. Nechýba nabíjací microUSB kábel, audiokábel a adaptér do lietadla.
viac informácií...

Recenzia: JBL Playlist

07.02.2018
JBL prináša na trh novinku v podobe domáceho reproduktora Playlist, ktorý ponúka zaujímavý výkon, vzhľad i funkčnosť. Ako dopadol v našom teste?
viac informácií...

Recenzia: AKG N60NC Wireless

06.02.2018
Pre hudobných fajnšmekrov a milovníkov hudby, ktorí si potrpia na kvalitný zvuk, sú určené slúchadlá AKG N60NC Wireless, ktoré potláčajú hluk a patria do výbavy náročných cestovateľov.
viac informácií...

Masážna podložka, ktorá netlačí

05.02.2018
Nie všetky mechanické masážne podložky sú pre vás to pravé. My sme ich v minulosti tiež zopár otestovali, ale veľmi nám vadilo, že všetky tak nejak "tlačili". Je to spôsobené masážnými výstupkami, ktoré vás majú masírovať, ale po vypnutí ju musíte odložiť a dať z kresla dole. Ale máme tu pre vás prevratnú novinku.
viac informácií...

Predstavenie reproduktorov JBL Xstream

02.02.2018
Ideálne reproduktory su také o ktorých ani neviete že ich máte a predsa ste radi, že fungujú k plnej spokojnosti. Jedny takéto nedávno v tichosti uviedla firma JBL.
viac informácií...

Recenze Harman/Kardon Traveler – prémiový přenosný reproduktor pro všechny cestovatele

01.02.2018
V dnešním testu se podíváme na přenosný reproduktor, který je zaměřený na všechny cestovatele, kteří potřebují mít nějaký externí zvukový zdroj neustále při sobě. Jak se zdá, ne každému vyhovují sluchátka a pro podkresovou hudbu (například na pokoji) je podobný typ reproduktoru ideální. Jak se předvedl nový (a lehce prémiový) Harman/Kardon Traveler?
viac informácií...

Vyhrajte reproduktor JBL Boombox s extrémnym výkonom

31.01.2018
Vyberte spolu s nami najlepšie mobilné zariadenia minulého roka a získajte šancu vyhrať jednu z deviatich hodnotných cien. Medzi nimi aj prenosný reproduktor JBL Boombox s extrémnym výkonom.
viac informácií...

Športové slúchadlá s krásnym dizajnom: JBL Everest 110

30.01.2018
Slúchadlá radu Everest sú určené pre športovcov. Ich cena je vyššia ako v prípade modelu T110BT, no aj zvuk je lepší a celkový koncept je zameraný na aktívny pohyb. Tieto slúchadlá držia v uchu ako pribité.
viac informácií...

Recenzia: JBL T110BT – bezdrôtové a s kvalitným zvukom

29.01.2018
Model JBL T110 sme už testovali, avšak v klasickej káblovej verzii. Teraz prichádza bezdrôtový model. Teda k smartfónu alebo inému zdroju zvuku sa pripájate cez Bluetooth. Výrobca zvolil plochý kábel. Jeho výhodou je, že sa nezamotáva. Zložené slúchadlá z uší netreba nechať len tak visieť a môžete ich mušľami spojiť magneticky.
viac informácií...

Recenzia: JBL Everest Elite 750NC sú slúchadlá s ocenením EISA

26.01.2018
JBL mnohí možno vnímali ako fajn značku, no také rýdzo technické inovácie vždy zapracovali do výrobného procesu. V poriadku, nemáme výhrady. Tento high-end model je však iný a poskytuje špičkové technológie priamo nastaviteľné používateľom. Výrobca kládol dôraz na spôsob vyhotovenia. Takže aj v tomto prípade sú slúchadlá univerzálne pre každého.
viac informácií...

Výstava CES 2018 priniesla aj prvotriedne slúchadlá AKG N5005

25.01.2018
So slúchadlami sa na CES 2018 tento rok roztrhlo vrece a do ponuky prispela aj firma AKG so svojou najnovšou novinkou AKG N5005, štuplovými slúchadlami za 1 000 libier.
viac informácií...

JBL Pulse 3 hraje, svítí, voda mu nevadí a můžete si s ním i povídat

24.01.2018
Bezdrátový reproduktor má hlavně umět dobře zahrát. JBL Pulse 3 ale zvládá i světelné efekty a vydrží ve vodě. Je to originál a stejný nenajdete.
viac informácií...

Vyhrajte JBL Boombox

23.01.2018
JBL Boombox je taký veľký, že ho môžete nosiť na ramene, podobne ako starý kazeťák „dvojča“. Horná časť je zároveň rúčkou na prenášanie. Je skoro pol metra dlhý a váži 5,25 kg. Určený je na doma aj na záhradu. Tým, že má certifikáciu IPX7, prežije dážď, náhodné postriekanie záhradnou hadicou ale aj pád do bazéna.
viac informácií...

Recenze JBL T110BT – základ který překvapí

22.01.2018
V dnešní recenzi se podíváme na bezdrátová sluchátka JBL T110BT. Jedná se o základní bezdrátový model, který má společnost JBL v nabídce, a při ceně lehce překračující tisíc korun by člověk neočekával žádné zázraky. Ano, zázraky se zde opravdu nekonají to ovšem nemusí znamenat, že sluchátka nejsou dobrým produktem.
viac informácií...

Keď mikrofón nestíha mega reproduktoru JBL Boombox

19.01.2018
Vždy nás poteší, keď nájdeme recenziu na náš produkt, ktorí si sami zakúpili a sú z neho nadšení. Jednu takú sme našli na YouTube od českého youtubera. A ako sme si prečítali aj v príspevkoch, tak jeho mikrofón nezvládal zachytiť hlasitosť a všetky frekvencie tohto úžasného reproduktora.
viac informácií...

RUN, SPRINT, JUMP, DIVE: JBL predstavuje vytrvalostné slúchadlá pre každý šport

18.01.2018
Kombinácia odolnosti s maximálnym komfortom a pohodlím, to sú JBL Endurance slúchadlá pre každý typ športovca s dokonalým zvukom.
viac informácií...

Výroba cukrovej vaty je náročná

17.01.2018
Cukrovú vatu berieme dnes ako samozrejmosť. Však je dostupná, rýchlo vám ju spravia aj na počkanie a nestojí ani veľa. Dokonca už sú k dostaniu výrobniky cukrovej vaty aj do domácnosti a urobíte si ju kedy chcete. Ale skúsili ste si ju niekedy vyrobiť ručne? Aj to sa dá. Pozrite sa na nasledujúce video...
viac informácií...

Špičkové športové slúchadlá sa zlepšujú - JBL predstavuje novú sériu reflect slúchadiel

16.01.2018
Ďalšia generácia populárnej série športových slúchadiel bola predstavená na výstave CES 2018 v Las Vegas. Séria obsahje dva modely inovovaných bezdrôtových slúchadiel "Reflect Mini 2" a "Reflect Contour 2".
viac informácií...

Outdoorový odolný reproduktor prichádza vo verzii 3

15.01.2018
Jedným z posledných inovovaných prenosných reproduktorov je JBL Clip. Na prvý pohľad určite zaujme inovovaným dizajnom. Čo prináša okrem toho?
viac informácií...

Filmovo-hudobné kvarteto

12.01.2018
Čas receiverov a soundbarov je tu. Keď sa začnú hlásiť novinky z tejto kategórie o slovo, znamená to, že posledné sviatky roka sú „na spadnutie“. Tentoraz som si dotiahol do posluchovky hneď štvoricu soundbarov zvučného výrobcu JBL. Už v minulosti som ich mal možnosť otestovať niekoľko a zvedavo som teda vybaľoval jeden za druhým a pripájal ich k zdrojom obrazu a zvuku.
viac informácií...

Reproduktor JBL Xtreme sa tiež dočkal vylepšení

11.01.2018
Po predstavenom reproduktore JBL GO2 uviedla firma JBL na trh aj inovovaný populárny model JBL Xtreme tiež vo verzii 2. A nie je to posledná novinka, ktorá je predstavená na veľtrhu CES v Las Vegas.
viac informácií...

Počúvanie na každý deň

10.01.2018
Pokiaľ máte záľubu v hudbe aspoň tak ako ja, určite mi dáte za pravdu, že jedny slúchadlá sú skrátka na dve uši málo. Nemyslím to, samozrejme, doslovne, no dizajnová rozmanitosť a istá cenová dostupnosť umožňujú priaznivcom dobrej muzičky zaobstarať si pokojne aj viacero modelov a používať ich v závislosti od situácie či aktuálnej nálady. Na doma mať kvalitné slúchadlá na relaxačné celovečerné počúvanie, športové odolné do fitka, ležérne dizajnovky do mesta a napríklad aj štuple na celodenné nosenie určené na počúvanie i telefonovanie.
viac informácií...

Najpredávanejší a najpopulárnejší reproduktor prichádza vo verzii 2

09.01.2018
Je to až k neuvereniu, že JBL GO sa už na trhu drží 3 roky a od začiatku bol odsúdený na úspech. To potvrdzuje aj Heuréka, kde patrí na prvé miesto v predávanosti v kategórii reproduktorov. Tento kúsok v sebe kombinuje len same pozitíva: overená značka, slušný zvuk na svoju veľkosť a nízka cena. A práve teraz bol predstavovaný pokračovateľ.
viac informácií...

Recenze JBL E65BTNC – střední třída vrací úder

08.01.2018
V dnešní recenzi se podíváme na bezdrátová Bluetooth sluchátka JBL E65BTNC. Na základě názvu je možné rozklíčovat, z jakého segmentu sluchátka pochází a o co vlastně jde. Sluchátka z řady E-Series jsou jakousi střední třídou (Oproti například řadě Everest), která by měla nabídnout zajímavý poměr funkcí vůči ceně. Tento model tomuto popisu rozhodně odpovídá a právě o tom bude dnešní recenze. Vzhledem k tomu, že jsme minulý týden testovali sluchátka JBL Everest Elite 750NC, budu v textu často srovnávat, neboť se dnes testovaný (a podstatně levnější model) ke svému dražšímu sourozenci často přibližuje.
viac informácií...

Nepríjemné zimné prechladnutie? Spoľahlivý liek máme všetci doma!

05.01.2018
Väčšina z nás dobre vie, že je to práve zimné obdobie, v ktorom sme extrémne náchylní k nachladnutiu, nepríjemnej chrípke alebo bolestivej angíne. Za vinu to dávame najmä chladnému počasiu, avšak v skutočnosti nie je vinníkom samotný chlad, ale naša nevedomosť.
viac informácií...

HD zvuk v každej miestnosti: Harman/Kardon OMNI+

04.01.2018
Systém ozvučenia domácnosti takzvaný multiroom je z roka na rok populárnejší, a vďaka rastúcej konkurencii sa stáva aj stále dostupnejším. Najväčším hráčom na trhu v tomto segmente domáceho audia je nepochybne kalifornský výrobca Sonos. Má tradíciu, dobrý zvuk, vysokú funkčnosť a vysokú cenu. Laťka teda po každej stránke nastavená pomerne vysoko. Na päty mu však dnes začína šliapať viacero konkurenčných výrobcov vrátane zvučnej značky harman/kardon, ktorá len málokedy urobí pri svojich rozhodnutiach zlý krok. Modelovú radu HK Omni sme už v minulosi v časopise otestovali a nedopadolo to vôbec zle. Dnes je na trhu nová vylepšená verzia, ktorá zahŕňa viacero modelov v jemne pozmenenom dizajne s podporou viacerých hudobných poskytovateľov vrátane služieb Spotify a Tidal. Keďže ide o systém schopný bezdrôtovo preniesť audio signál s rozlíšením až 24bit/96 kHz je jasné, že aj osadené reproduktory a zosilňovače budú prvotriednej kvality, aby sa výsledný zvuk približoval fajnovejším domácim hifi zostavám.
viac informácií...

Elegantné a muzikálne

03.01.2018
Po vlajkovom modeli Everst 750 NC testovanom v minulom čísle dorazila dvojica noviniek série Everest s nižšími poradovými číslicami. Novinky dostali takmer totožné balenia a, samozrejme, aj príslušenstvo ukryté v krabičkách si pokojne môžu „pošérovať“. Pevná plastová konštrukcia je skombinovaná v oblasti vrchnej časti hlavového mostu s jemnou kožou alebo skôr skvelou náhradou kože. Tou sú polstrované aj komfortné náušníky vybavené pamäťovou penou. Nosenie oboch je tak maximálne komfortné. Everest 310 majú náušníky tvarované do kruhu, 710 majú tvar elipsy a prekrývajú po nasadení celé uši. Obe sú osadené 40 mm meničmi a majú aj totožné zvukové parametre. V charaktere a vyladení zvuku sú však isté rozdiely.
viac informácií...

JBL Bar 5.1: Pre impozantný filmový a hudobný zážitok

21.12.2017
Milujete pozeranie filmov v kine nielen vďaka širokouhlému vysoko kvalitnému obrazu, ale tiež kvôli skvelému priestorovému zvuku, ktorý vás maximálne vtiahne do deja? Čo tak si takýto pohlcujúci zvuk dopriať v pohodlí svojej domácnosti? Bez náročnej techniky a zbytočnej kabeláže! Siahnite po novinke od značky JBL a už nikdy nebudete sklamaný z filmu kvôli nekvalitnému zvuku!
viac informácií...

Recenze JBL Everest Elite 750NC: vrchol nabídky v akci

19.12.2017
Po delší odmlce se opět podíváme na nějaká nová sluchátka, a konkrétně v tomto testu by mělo jít o lahodu. Na stůl se mi totiž dostaly sluchátka JBL Everest Elite 750NC, které sedí na úplném vrcholu nabídky bezdrátových sluchátek společnosti JBL. Měly by tedy nabízet to nejlepší, co může výrobce v současné době nabídnout. Tomu by pak měla odpovídat také cena, která je v české distribuci stanovena na 7 990 korun (299€). Pojďme se tedy podívat, co jsou nové Everesty vlastně zač.
viac informácií...

JBL Boombox je gigantický bezdrátový reproduktor, který ale lze přenášet

18.12.2017

Tak velký bezdrátový reproduktor jsme ještě netestovali! JBL Boombox je opravdový gigant a zvuk tomu odpovídá. Chcete zbořit dům?

viac informácií...

JBL Everest Elite 750NC

15.12.2017
Na test slúchadiel sa vždy teším. Môžem si pri tom nerušene vychutnávať hudbu bez toho, aby ma niekto vyrušoval, alebo aby som ja hlasnejším posluchom obťažoval okolie. Po rozbalení týchto slúchadiel ma hneď upútalo elegantné pevné puzdro s remienkom na zápästie. Je to praktické nielen pri prenášaní, ale aj skladovaní. Tiež ma zaujali pomerne veľké náušníky s mäkkým polstrovaním, ktoré pohodlne prekryli celé moje uši. To sa podpísalo na pohodlnom nosení slúchadiel.
viac informácií...

Takto sa rodí slovenská káva svetovej kvality (video)

14.12.2017
Kávové zrná miznú v pražiacom stroji, aby sa napokon, dokonale upražené a absolútne čerstvé, dostali priamo k vám. Neveríte? Tak pozerajte.
viac informácií...

Súťaž AUDIO ROKA 2017

13.12.2017
AUDIO ROKA je prvá slovenská anketa, v ktorej verejnosť spolu s redakciou DoUcha.sk vyberá tie najlepšie audio zariadenia a gadgety za uplynulý rok. Rozhodnite spolu o najlepších produktoch a obchode roka, ktoré naozaj stojí za to!
viac informácií...

Predstavujeme JBL Soundgear BTA

12.12.2017
Firma JBL už začiatkom roka na CES v Las Vegas a následne v septembri na výstave IFA v Berlíne predstavila zaujímavý koncept reproduktorov. Aj keď viac nám to pripomína sofistikované slúchadlá ako reproduktory.
viac informácií...

Hodinky a náramky TomTom z vás udělají sportovce

11.12.2017
Troufám si tvrdit, že sportovní hodinky a trackery ocení každý sportovec. Když už se dřete v posilovně, sjíždíte zasněžené svahy, nebo ve vedru obíháte park, měli byste mít možnost měřit a analyzovat svoje výkony – už proto, že udržovat správnou tepovou frekvenci či tempo je základ.
viac informácií...

Ariete Xvapor Deluxe: Na špínu a bakterie jděte s párou

08.12.2017
Proč nezefektivnit zastaralé způsoby úklidu tím, že budeme čistit ekologicky, a přitom se zbavíme bakterií a práce bude jednodušší. Právě to umí parní čistič Ariete Xvapor Deluxe.
viac informácií...

TomTom bude na svojich mapách zobrazovať nabíjacie stanice pre elektroautá

07.12.2017
Nemecká spoločnosť TomTom venujúca sa navigáciám oznámila skvelú novinku pre všetkých majiteľov elektrických áut. V Severnej Amerike a Európe bude na svojich mapách zobrazovať sieť nabíjacích staníc.
viac informácií...

Navigácie TomTom s WiFi a SIM kartou

06.12.2017
Pomaly sa začína stierať rozdiel medzi navigáciami do auta a mobilnými telefónmi. Navigácie ziskávaju stále viac vlastností z mobilných telefónov a telefóny v poslednej dobe stagnujú aj keď nie doslova.
viac informácií...

Orchestr s sebou

05.12.2017
Vyzkoušeli jsme dražší bezdrátové reproduktury. Některé se hodí spíše na doma, jiným se líbí venku a snesou i ranní rosu, pokud se grilovačka protáhne. Musíte si však rozmyslet, co od reproduktoru chcete. Můžete totiž koupit křiklouna s barevnými efekty, nebo krásně znějící designový kus do obýváku.
viac informácií...

Predvianočné upratovanie by Elis

04.12.2017
A je to tu! Štyri týždne do Vianoc a nás matky okrem každodenného zhonu čaká ešte všetko, čo sa Vianoc týka. Už teraz obchodné centrá praskajú vo švíkoch, cesty autom hlavne v popoludňajších a večerných hodinách sú za trest, všetci sú nervózni, že nič nestíhajú.. Ale aj napriek tomu Vianoce milujú.
viac informácií...

Recenze: Dětská sluchátka JBL JR300 – odolná, barevná, pohodlná, návyková

01.12.2017
Připadají vám dětská sluchátka jako zbytečnost? Tento článek vás vyvede z omylu. Firma JBL sluchátka skutečně umí a dětský model JR300 z její produkce není ani náhodou jen marketingovým trikem pro rodiče.
viac informácií...

Vylepšení JBL Charge 3 funkcí Connect+ je tady

30.11.2017
Někteří majitelé Charge 3 tuto funkci vyhlíželi už od počátku uvedení nové série reproduktorů, u které je možné propojit více než 100 reproduktorů. Nyní si můžete svůj vlastní reproduktor sami upgradovat z funkce JBL Connect, která umožňovala propojit přes Bluetooth dva reproduktory, na JBL Connect+ a spojit svůj Charge 3 právě s novými produkty jako je JBL Pulse 3, JBL Flip 4 nebo JBL Boombox.
viac informácií...

Recenze JBL E45BT: Týden s Bluetooth sluchátky mi rozvázal ruce

29.11.2017
„Terezo, mám tu pro vás zajímavý produkt na recenzi. Sluchátka JBL E45BT! Berete?“, psal mi kolega a já si v duchu říkala, co asi tak může být na sluchátkách zajímavého. A co já s nimi budu dělat. Nasadím si je na uši a poslechnu si pár písniček, hm… To jsem ale ještě nevěděla, jak si je zamiluju!
viac informácií...

JBL GO vs. fejk

28.11.2017
Az sa nám rozum zastavuje, že je niekto ochotný predávať a vyrábať fejkové reproduktory na úrovni 29.90,- €. Za túto cenu získate nadštandardne kvalitný reproduktor. Ale bohužiaľ aj v tejto cenovej kategórii sa vyskytujú fejky a sú až na zaplakanie. To si môžete pozrieť nižšie vo videu od nášho partnera Techhouse.
viac informácií...

JBL Boombox – prenosný reproduktor, ktorý vás poriadne rozvibruje

27.11.2017
JBL nepozná hranice extrému. To je vidieť, ale hlavne počuť, pri prenosnom Bluetooth reproduktore JBL Boombox, ktorý vás poriadne rozvibruje.
viac informácií...

Archív